2015/12/29

LEATHER DRESS


Törmäsin Sandin mustaan nahkamekkoon jo syksyllä Stockalla. Mekko näytti aivan mahtavalta myyjän päällä ja oli kuulemma saanut osakseen niin paljon kehuja ja kyselyitä ettei kokoja ollut jäljellä kuin muutamaa reilumpaa. En todellakaan tarvinnut sillä hetkellä enää yhtään uutta mekkoa ja hintakin oli sen mukainen ettei sitä kannattaisi hetken mielijohteesta kiikuttaa kotiin. Juteltiin myyjän kanssa ja hän ehdotti, että laittaisi kuitenkin varmuuden vuoksi tilaukseen yhden kappaleen kokoani ja tulisin sovittelemaan sitä uudemman kerran. Koska olin jo muutenkin tulossa hakemaan jakkua ompelimosta näin sitten tehtiin.

Ja mekko olikin sitten rakkautta ensi silmäyksellä kun se päälle sujahti! Tiesin jo entuudestaan että malli on imarteleva omalle vartalolleni. Skater-tyyliset mekot kun sopivat tälle kropalle paremmin kuin moni muu malli. Luulin mekon olevan aitoa nahkaa, mutta tällä kertaa kuulinkin ilokseni että kyseessä on ihan vesipestävä jäljitelmä, tosin varsin laadukas sellainen.

Mekko on syksyn ja talven mittaan ollut päällä niin työpaikalla kuin pikkujouluissa, eli varsinainen kameleontti siis. Versio yksi pitkähihaisen ja maltillisempien korkojen kanssa parissakin palaverissa ja versio kaksi ohuemmilla sukkahousuilla pikkujouluissa. Olen ilmeisesti kulkenut viime ajat liian mukavissa koroissa, sillä Tiger of Swedenin uudet korkkarit nimittäin tappoivat päkiäni ja pikkuvarpaani aika huolella ensimmäisellä käyttökerralla. Toivottavasti eivät jää hutiostokseksi vaan kiiltonahka muotoutuu paremmin jalkaan sopivaksi.
Dress - Sand
Sweater - Filippa K
Heels - Tiger of Sweden
Bag - Saint Laurent

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti