2015/12/07

PAKETOINTI-IDEOITA


Myönnän että toisinaan paketointi menee hieman överiksi, mutta en voi vastustaa kiusausta peketoida lahjoja yhtä huolella kuin sisältö on valittu. Mielestäni lahjoissa on ihanaa, ei pelkästään niiden sisältö vaan myös kaunis paketti. 

Tänä vuonna paketoinnissa inspiroi muutama eri teema. Jo aiemmin tykästyin simppelin voimapaperin käyttöön pakkauksessa, tänä vuonna silmää on myös alkanut viehättämään mustan ja kullan yhdistely

Vaikka musta ei ole perinteinen ”juhlaväri” niin kaikessa yksinkertaisuudessaan väri on hyvin tyylikäs myös paketoinnissa. Musta simppeli rouheampi paperi yhdistettynä kultaan, hopeaan tai valkoiseen nauhaan on tämän hetken lemppari. Myös musta nauha pukee useampaa värin hienosti.


Kierrätysmateriaalit lienevät olleen jo parin viime vuoden teemana ja kaikessa yksinkertaisuudessaan (ja usein myös ekologisuudessaan) tämä trendi jatkaa vielä. Kierrätysmatsku voi olla paperia (tämä on oma suosikki), juutti/hamppu/paperinarua paketin sitomiseen tai pakettikortteja.

Omaa silmää on viime aikoina alkanut mustan lisäksi miellyttämään kulta, joka tuo paketteihin runsautta ja juhlavuutta. Helpoimmillaan tämä on kullanvärinen nauha paketin koristeluun, mutta takuu varmaa blingiä paketointiin saa kullanvärisellä paperilla yhdistettynä kultaiseen nauhaan ja glitteriseen pakettikorttiin.


Viime vuonna paketoin paketit kierrätyspaperiin, käytin runsaasti valkoista leveää mattapintaista nauhaa koristeluun ja viimeistelin paketit kullanvärisillä sineteillä. Tämän vuoden suunnitelmat eivät ole vielä täysin hahmottuneet, mutta hankintalistalla on ainakin mustaa leveää nauhaa ja mustaa kynttiläsinettiä koristelua varten…

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti