2015/12/05

GIFT IDEAS FOR HER


Tähän aikaan vuodesta taitaa moni miettiä samoja kysymyksiä, eli mitä hankkia joululahjaksi. Meillä jaetaan aikuisten kesken lahjalistat ennen joulua, joten ajattelin jakaa juttuja omalta toivelistaltani inspiraationa.

Lahjakortit ovat ehdottomasti suosikkejani! Usein perhe tietääkin hemmotella lahjakortilla kampaajalle ja hierontaan. Lisäksi jalkahoito tulisi tarpeeseen. Tarpeesta puheenollen, kosmetiikkaa tarvitsee aina. Talvella esimerkiksi vartalovoit ovat ihania, ja ripsari ynnä muu kuluva kosmetiikka on varma valinta.

Olen luopunut jo aikaa sitten rihkamakorujen hankkimisesta ja määrän sijaan toivon mieluummin laatua. Tällä hetkellä silmää miellyttäisi monikin Georg Jensenin hopeinen koru Aria sarjasta, kuten kuvan sormus.

Käytännöllinen lahja olisi uusi lompakko. Neurtaalin värinen ja sen verran pienempi että lompakko mahtuisi myös pienempään käsilaukkuun. Myös meikkipussi tulisi tarpeeseen koska nykyisestä hajosi vetskari. Pieniin hemmotteluhetkiin sopisi hyvin tuoksukynttilät, juuri toissapäivänä ihastuin kentällä Ritualsin ihanan tuoksuiseen kynttilään.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti