2015/12/15

JOULUPUUHASTELUJA

Tänään oli tavallisesta poikkeava päivä, ja nimenomaan hyvällä tavalla. Aamu alkoi lastaamalla autoon 13 kiloa suklaata ja ihana Kakkugallerian kakku. Olen tänään juossut jakamassa joulusuklaita kuluneen vuoden yhteistyön merkeissä ja todennut että yli kymmenen kilon kassin kanssa korkkareissa juokseminen käy kyllä oikein hyvin urheilusta! :)

Oli mukavaa ilahdittaa porukkaa pienellä muistamisella, lisäksi ehdimme istua kakkukahveja erään projektin tullessa päätökseen. Joulumieltä oli liikkeellä ja vain tonttulakki puuttui. Samassa joulutuulessa innostuin vielä leipomaan huomiseksi toimistolle joulutorttuja. Ei mitään uusia muotoja vaan näitä perinteisiä ruusuja. Toivottavasti on mukava yllätys.

Ehdin hakea kotimatkalla yhden lahjan ja hieman pähkinöitä ja muita herkkuja pakattavaksi jouluksi viemisiksi. Ehdin myös vihdoin koukkaamaan postin kautta, perinteiden mukaisesti joulukortit lähtevät jälleen ykkösluokassa missattuani deadlinen aiemmin maanantaina. Jos huomenna ehtisi liimailla kuoret kiinni ja merkit kuoriin...


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti