2015/12/28

CHRISTMAS RECAP

Täällä takaisin! Joulu hurahti ohi rentoutumisen merkeissä kyläillessä ja ruokaillessa. Joulun aikana tuli käytyä kolmessa eri joulupöydässä ja paketteja tuli enemmän kuin olin edes osannut odottaa. Syömisen lisäksi aika kului pelatessa pelejä, karvakamuja rapsutellessa ja sarjamaratonin parissa. Joululomaa varten nappasin nimittäin tunnarit Viaplaylle ja starttasin pitkään suunnittelemani The Walking Dead -maratonin. Neljän päivän aikana ehdin katsoa kolme kokonaista kautta, joten vieäl olisi jaksoja jäljellä. 

Joululahjat olivat toivottavasti saajiensa mieleen, omat olivat ainakin :) Omat lahjat painottuivat lahjakortteihin, joita olin toivonut tavaran sijaan. Ensi vuosi aloitetaankin kampaajalla ja aromahieronnalla, voisiko paremppaa starttia ollakaan. Lisäksi lempiripsiväriä on taas kaapissa odottamassa, ja varmuuden vuoksi lahjakortti jolla voi noutaa täydennystä. Itse ostin itselleni yhdistetyn syntymäpäivä- ja joululahjan - Saint Laurentin Sac de Jour laukun! Pitkään harkitsin tuota, mutta totesin viimeisenä työpäivänä kaupassa ansaitsevani hieman hemmottelua.


Paluu arkeenkin on jo startattu, onneksi hieman kevyemmällä ohjelmalla. Tänään on jo työpäivä, mutta koko päivä on varattu jo ennakkoon etäpäiväksi paperitöiden ja kuittirubman merkeissä. Loppuvuosi lieneekin hieman hiljaisempaa suuren osan porukasta ollessa välipäivät lomilla. Saattaa olla että tässä ehtii töiden lomassa kurkkia hieman alkaneita alennusmyyntejä, tarvetta olisi uudelle villakangastakille ja hyville kengille.

Loppuun vielä kuva iltaan väsähtäneestä tontusta, kuka voisi vastustaa tällaista ihanuutta!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti