2015/12/08

GIFT IDEAS FOR HIM


Tällä kertaa vuorossa lahjaideoita miehille. Omalta osaltani tuoksut ja kosmetiikka ovat olleet varmoja valintoja jo useana vuonna. Tuoksut ovat tietenkin siinä mielessä haastavampia että tuolloin olisi hyvä tuntea lahjan saajan mieltymyksiä jotta lahja tulee varmasti käyttöön. Shampoot ja muut hiustuotteet (esim. vaha, hiuspuuteri, naamio) sekä kosteusvoiteet ovat varmoja valintoja ja miehillekin on nykyisin mukavasti valikoimaa,

Omia suosikkeja ovat myös ajattomat korut, joita miehet käyttävät ilostuttavasti kasvavassa määrin. Omia suosikkeja ovat kaulakorut ja sormukset, joissa rouheampi ja rokimpi look jyrää. Viime aikoina olen silmäillyn monogrammeja varustettuja kalvosinnappeja jotka ovat mielestäni piste i:n päälle tyylikkään puvun kanssa.

Miehet ja elektroniikka sopivat tietenkin saumattomasti yhteen. Yksi eniten meillä käytössä olevista elektroniikkajutuista (puhelimien ja läppärin lisäksi) ovat vastamelukuulokkeet. Meillä on molemmilla Bosen quietcomfort kuulokkeet ja toisinaan toinen katselee leffaa telkasta ja toinen samaan aikaan läppäriltä, ilman häiriötä. Nämä ovat ihan loistavat myös lennolla!

Tyylitietoiselle nautiskelijalle ostaisin tänä vuonna tyylikkäät Iittalan Ultima Thule -lasit. Nämä omasta lapsuudesta tutut lasit miellyttävät silmää nykyisin todella paljon, hassu juttu. Laseihin tietenkin täytteeksi jotain lahjansaajan mukaista, meillä se olisi todennäköisesti joku hyvä pehmeä viski täydentämään nykyistä kokoelmaa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti