2015/12/10

LAHJAIDEOITA PIENELLÄ BUDJETILLA

Ohessa vielä lahjojen mietintään inspiraatiota myös pienemmällä budjeilla. Kaikki ideat ovat alle 50 euroa, osa reilumminkin. Ihastuin itse Juniquen Chanel no5-julisteeseen, olen katsellut jotain tuon tyyppistä jo aiemmin. Samoin Juniquen verkkokaupasta löytyi kivan näköisiä muistivihkoja joita kulutan ahkerasti. Rantaversio olisi omiaan lomasuunnitelmien kirjaamiseen.

Ahkerasti kuluu myös huulikiiltoja, jotka tuntuvat itselle talvella luonnollisemmilta kuin huulipunat. En ole erityisen merkkiuskollinen, MAC:n punat ovat kuitenkin olleet hyvin toimivia ja hinta-laatusuhteelta hyviä. Talven rasittaville hiuksille tekisi myös hyvää tehokuuri kosteutusta, johon Moroccanoilin naamioi olisi omiaan.

Purkkeja ja laatikoita ei ole koskaan liikaa. Pentikin nostalgia-sarja sopii kivasti kylpyhuoneeseen, esimerkiksi vanulapuille ja pumpulipuikoille. Tai ponnarinauhojen ja hiuspinnien säilytykseen siististi. Pieneen Iitalan vitriinirasiaan saa vaikkapa lempisormukset ja -korvakorut kätevästi säilöön.

Muistikirja Juniquesta 10 euroa
Chanel posteri Juniquesta 45 euroa
MAC:n huulikiilto 23,50 euroa 
Iittalan pieni vitriini-rasia 27,70 euroa
Pentikin nostalgia-purkki pieni 19 euroa (iso 28 euroa)
Moroccanoil intensiivinen kosteusnaamio hiuksille 45 euroa

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti