2016/03/06

VERY BASICS

Oma tyylini on ajan kuluessa muuttunut yksinkertaisemmasi ja pelkistetyksi niin pukeutumisessa kuin sisustuksessakin. Suosin harmonisia värejä mustavalkoisen eri sävyissä muutamalla pienellä väripilkulla. Viime aikoina pukeutumiseni on ollut supersimppeliä, johtuen ajan ja motivaation puutteesta. Motivaatio on kateissa paristakin syystä: ensinnäkin, viime aikoina olen harmitellut kovasti huonolaatuisia vaatteita joita ostaessani kuvittelin hinnan perusteella paremmiksi sekä toisaalta, kaipaisin pukeutumiseeni kuitenkin jotain pientä jujua, mutta en vain tiedä mitä.

Olen huomannut jälleen pyöritteleväni mielessäni vaatekaapin tyhjennysoperaatiota, olisi mukava päästä aloittamaan puhtaalta pöydältä. Tämäkin taas vaatisi aikaa. Kävin viikonloppuna lyhyesti pyörähtämässä kaupoilla ajatuksena ostaa kevääksi jotain vaatetta mutta lähdin kotiin yhden vaivaisen huulipunan kanssa.

Kuvien kaltainen asukokonaisuus on ollut viime päivien ja viikkojen ajan luottokokonaisuus. Tummat farkut ja villapaita on ollut päällä lähestulkoon joka päivä. Käytiin työkavereiden kanssa viikolla lounaalla, jolloin lähdin liikenteeseen tennareissa, joiden vastapainona oli koristeellinen kaulakoru. Koska koko asu oli mustavalkoista oli väripilkkuna pinkkiä huulipunaa. Uudet tennarit ovat olleet käytössä lähes joka päivä, toisinaan toimistollakin.


Jeans - 2nd Day
Bag - Saint Laurent
Sneakers - Adidas

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti