2016/03/20

COAT INSPO


Piti edelleenkin kirjoitella uudesta takista jonka löysin jo aikaa sitten aleista mutta päädyin palaamaan Pinterestin inspis-kollaaseihin. Olen panostanut viimeiset puolen vuoden aikana aiemmin laimminlyötyyn osastoon eli takkeihin ja hankkinut kolme takkia viimeisen puolen vuoden aikana. Kaksi näistä on ollut hakusessa jo pitkään; toinen oli musta nahkatakki ja toinen taas tumma villakangastakki.

Villakangastakkia metsästäessä keräsin Pinterestiin joukon kuvia takeista, joissa kaikissa oli sitä jotain. Pinnailin myös vaaleampia takkeja ja väljempiä malleja, vaikka hakusessa olikin nimenomaan tumma siisti slimmi takki.

Vaikka akuutti tarve on nyt täytetty ja uusi musta villakangastakki löydetty jäi inspis-kollaaseista poltteleman vielä tuo vaaleampi takki kevääksi. Nyt kun aurinkokin on pilkahdellut ja kevät tekee tuloaan niin en voi sille mitään että mieli haikailisi jotain kevyempää ja rennompaa. Nämäkin asukokonaisuudet ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan herkullisia. Vaalean villakangastakin yhdistäisin rennosti valkoisiin tai vaaleisiin farkkuihin ja kevyeen pusesoon tai sitten neulemekon pariksi. Saattaa olla että sopivan version tullessa vastaan sorrun vielä yhden takin hankkimiseen...Mitenkäs siellä, millaiset takit inspiroivat tällä hetkellä?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti