2016/03/19

WINE O'CLOCK

Viinien ystävät ehtivät vielä tänään messukeskukseen Viininystävän päiville. Kävin paikalla eilen - autolla. Sen verran kovasti nimittäin harmitti juuri tälle viikonlopulle osunut flunssa. Oli nimittäin astetta haastavampaa saada viineistä irti herkkiä aromeita nenä tukossa ja tätä oli odotettu huolella ja hartaudella. Kaikesta huolimatta lähdin käymään paikalla kun lippu oli olemassa.

Omat suosikkini olivat odotetusti valkoisista erityisesti Rieslingit. Mukavimmat keskustelut olivatkin erään paikallisen pientuottajan kanssa, joka kutsui käymään paikanpäällä. On mahtavaa kun ihmiset tekevät työtään intohimolla ja ovat innostuneita ja ylpeitä tuotteistaan. Saksan Mosel-laakso on ollut toivematkakohteena jo pitkään, tiedä vaikka joku kerta pääsisinkin tutustumaan missä nautiskelemani viinit varttuvat.

Kurkkasin pikaisesti myös ruoka- ja ravintolapuolen messuja, jossa oli vaikka mitä kauniit kakkuja ja leivoksia tarjolla. Herkuttelin yhden jäätelöannoksen ja frozen yogurtin verran ja muutoin tyydyin ihastelemaan tunnelmaa. Annan kuvakavalkadin puhua puolestaa. Viininystäville suosittelen käyntiä paikan päällä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti