2016/02/21

HIGHLIGHTS OF THE WEEK

Huh, kyllä tuollainen vajaan viikon työreissu vähine yöunineen verottaa aikalailla. Viikko sitten palasin takaisin ja vieläkin tuntuu että unta kaipaisi normaalia enemmän. Tähän saattaa vaikuttaa tietenkin sekin että ollut kaikenmoista extra-ohjelmaa viikon aikana.


Maanantai alkoi onneksi rauhallisissa merkeissä etäpäivällä, ja ehdin jopa fiilistellä rauhallista aamupalaa herättyäni kukonlaulun aikaan sisäisen kellon ollessa vielä Aasian ajassa. Tiistaina olikin jo vuorossa täysi tohina kun työpäivä tuli ensin vietettyä asiakastilaisuudessa edustamassa ja sen jälkeen singahdettua metsästämään mieluista synttärilahjaa 11-vuotiaalle prinsessalle.

Keskiviikkona kävin tutustumassa aamiaisen merkeissä Iittalan Issey Miyake -mallistoon ennen normaalia työpäivää ja torstain työpäivä venähti pitkäksi viime viikolta kertyneiden rästihommien takia. Perjantaina päivä päättyikin sitten aiemmin, ja illemmalla juhlittiin syntymäpäiviä sushin ja kakun merkeissä. Ohjelmaa riitti vielä lauantaille, jolloin järjestettiin projektipäivä palvelumuotoilun kurssilla, jonne osallistun kevään ajan. Kaiken päälle pitkästä aikaa kunnon jumppa lauantai-illalla puolityhjällä salilla eli ei ihme että eilen uni maittoi jo aikaisin!Menojen lisäksi viikkoon on mahtunut muutamia mukavia hankintoja joista olen innoissani. Ehdin vihdoin hakea postista ennen reissuani tilaamat Addun Superstarit, jotka puoliso jo ristikin teinitennareiksi. Omaan makuun nuo ovat juuri täydellinen yhdistelmä trendiä hieman tavallisesta poikeavalla huomaamattomammalla kuosilla, joka aukeaa kuitenkin sille joka addunsa tuntee. Kenkien lisäksi juuri ennen lähtöä tammikuun viimeisistä aleista bongaamani talvitakki pääsi vihdoin käyttöön ja olen aivan innoissani takista. Musta tai tumma villakangastakki klassisella mallilla oli hakusessa vaikka kuinka pitkään ja kun se vihdoin löytyi 40% alennuksella ei ostopäätöstä tarvinnut miettiä kovin kauaa.

Ja, ei todellakaan vähäisimpänä, viikon ajan on tullut intoiltua mukavammasta työmatkailusta, sillä vihdoin autokaupoilla natsasi ja olen onnellinen uuden auton omistaja. Kunhan vain ehdin niin tarkoitus on saada enemmän ja parempia kuvia aikaan. Jos vain löytäisin niin palkkaisin kyllä jonkun tähän avuksi!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti