2016/03/10

BLOGIARVONTA / VIINIEXPO2016

Messukeskuksessa on luvassa maukas kattaus viininystäville viikon kuluttua! Vuorossa olisi blogihistorian ensimmäinen arvonta, kaksi vapaalippua Viininystävän päiville, jotka järjestetään 18.3.-19.3. perjantaina ja lauantaina! Alla lisää infoa messuista sekä osallistumisohjeet arvontaan.

Viiniköynnöksiä Ranskan maakuntamatkalta
Omat juomatapani ovat eurooppalaistuneet viimeisten vuosien aikana. Olen oppinut arvostamaan viinejä täysin eri tavalla ja panostankin mielummin pulloon parempaa viiniä yhdistettynä hyvään ruokaan ja ihanaan seuraan. Makukin on kehittynyt ajan saatossa, se mikä maistui nuorelle minulle maistuu nykyisin ätläkän makealle.

Oma suosikkirypäleeni on kuitenkin kestänyt ajan saatossa. Riesling on raikkaudessaan ja pirteydessään edelleen varma valinta omaan makuuni. Riesling pariutuu mielestäni parhaiten aasialaisen ruuan, äyriäisten tai salaatin kanssa. Tänä vuonna saan vihdoin aikaiseksi vierailtua messuilla, mielenkiintoista nähdä mitä on luvassa.


Voit voittaa liput itsellesi jättämällä kommentin lempirypäleestäsi tai viinistä. Muista liittää mukaan sähköpostiosoitteesi, niin laitan voittajalle heti sähköpostia lippujen toimittamisesta! Liput arvotaan maanantaina 14.3. kello 23.


Kevään maukkain tapahtuma ViiniExpo järjestetään 17.–19.3. Messukeskuksessa Helsingissä. 

Upean viinikattauksen ohella tarjolla on myös runsaasti tastingeja, joissa pääset maistelemaan viinejä ammattilaisten opastuksella. Messualueelta löytyy myös Henri Alénin luotsaaman Murun pop-up-ravintola. Tunnelmanluojana ViiniExpo Stagella lauantaina 19.3. on akustisia musiikkiesityksiä pitkin päivää.

Viininystävän päivät Helsingin messukeskuksessa perjantaina 18.3. kello 15-20 ja lauantainan 19.3. kello 11-18. Kutsujen arvo on yhteensä 38 euroa.

5 kommenttia :

 1. Tempranillo on suosikkini :)
  sari.lamminpaa(a)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olkoon Sari! Laitoin sinulle meiliä. Ilmoitathan osoitteen huomisen aikana jotta liput ehtivät ajoissa matkaan :)

   Poista
 2. Tempranillo!
  sari.lamminpaa(a)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Vaikea sanoa yhtä mutta ehkäpä punaisita Syrahit.
  Meilin saa laittaa summerjoy2000 (a) gmail.com :)

  VastaaPoista
 4. Olen kuivien valkoviinien suuri ystävä, joten Sauvignon Blanc rypälelajike on yks suosikkini. Sen ihanat nokkosen ja karviaisen tuomat armonit tekevät siitä loistavan. anna.happonen@hotmail.com

  VastaaPoista