2015/01/28

Slow Moments and Turning a Bad Day Around

Tämä päivä alkoi niin huonosti kuin vain voi. Heräsin hyvissä ajoin ennen kellon soittoa niskasärkyyn. Loikoilin sängyssä selaten uutiset, blogit, twitterit ja instat ja kun oli aika nousta ylös ei huvittanut. Kaikki oli hukassa ja aamutoimet sujuivat kuin hidastetusta leffasta.

Sitten kun tajusin että ensimmäinen puhelinpalaveri alkaisi kymmenen minuutin kuluttua oli kahvikoneesta vesi loppu. Sitten pavut. Kun sain läppärin auki oli se halusi asentaa päivityksen. Sitten käynnistää itsensä uudelleen, ja oli loppujen lopuksi hetken aikaa niin jumissa että mikään ei tuntunut toimivan. Sekunnit tuntuivat minuuteilta ja juuri kun olin aikeissa soittaa kokoukseen niin nettimöötte lähti pelittämään. Pääsin kokoukseen mukaan viime hetkellä todistamaan etteivät kaikki kutsutut olleet paikalla ja kokous peruttiin.

Koko työpäivä tuntui etenevän samaa tahmaista tahtia vastakarvaan. Niska jumitti kipeästi ja huominen lento tuntui jo valmiiksi painajaismaiselta. Matkalaukun pakkaaminen jäi huomiselle viime tippaan.

Sitten päätin että päivä ei voi muuttua kuin paremmaksi. Olin varannut ajan kampaajalle ja lähdin keskustaa kohden hyvissä ajoin. Kävin kahvilla - hitaasti ja kiireettä. Kampaajalla tavallisen "sama kuin viimeksi" -pyynnön sijasta kysyin josko keksittäisiin jotain hieman erilaista ja piristävää. Juteltiin hiusmuodista ja trendeistä. Tukkaan tuli hieman tummaa raitaa alle ja voimakkaammin kerrostusta. Ja kiva tuli! Kotiin lähtiessä päätin vielä napata mukaan sushia vaikka kotona olisi odottanut lounaaksi tehtyä minestronekeittoa. Kaadoin vielä lasin kuohuvaa ja katsoin telkasta hömppää. Huonon päivän erinomainen ilta!

Uusi tukka piristää aina! Ja Mulberryn Lily myös :)
Ja mikä oli tämän päivän oppi? Kiire synnyttää kiirettä ja kun asiat lähtevät väärään suuntaan niin parempi pysähtyä hetkeksi kuin taistella vastavirtaan. Hetken tauko, keskustelu tai jotain muuta mukavaa piristää ja mielikin paranee.

Toivottavasti ensi kerralla huonon päivän kääntämiseksi paremmaksi riittää vähän vähempi. Lompakko kiittäisi.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti