2015/02/10

Week #5 - On the Road (again)

Viidennen viikon raportti hieman jälkijunassa. Viides, ja samalla tammikuun viimeinen viikko vaihtui työreissussa Intiassa joten tekstin viimeistely ja julkaisu jäi puolitiehen.

Kuluneen viikon aikana
...ostin uuden Estée Lauderin päivävoiteen
...Espritin tilaus odotti kotona josta kotiin jäi neulemekko, sekä kaksi puseroa
...ostin Conversen hupparin
...kulutin loppuun Kreikan tuliaisina ostetun oliiviöljyvartalovoiteen (joka ei meinannut loppua sitten millään :))

Espritin neulepusero ja laskeutuva valkoinen pusero olivat jo aiemmin myymälässä sovitetut joten tiesin että nuo tulen tilauksesta pitämään. Lisäksi mukana oli musta ihan "perus" neulemekko jollaista olin kaipaillut töihin sekä valkoisesta paidasta toinen koko jota myymälässä ei ollut. Koko tilauksesta lähti kotiin vain tuo isompi pusero joten harkittuja ostoksia nuo olivat kaikki. Viikon ainoa heräteostos oli tuo Conversen huppari, nuo ovat Intiassa huomattavasti halvempia ja lisäksi liikkeessä oli Winter-sale, joten hinnasta sai vielä 50% alennusta. Katson nyt vielä jääkö tuo itselle vai annanko tuliaisiksi...

Tuo Estée Lauderin päivävoide (Sheer Tint DayWear) on ehdoton suosikki ja tuskailinkin viikon verran ilman kun edellinen loppui Thaimaan-reissussa ja jätin uuden ostamisen vasta Intian-lennolle kun hinta on koneessa kympin verran halvempi kuin esim. Ruotsin-laivalta ostaessa. En muista paljon hinta olisi Helsinkgin kaupoissa ollut mutta pärjäsin viikon kuitenkin meikkivoiteella, vaikkakin nykyisin jätän arkikäytössä useimmiten meikkivoiteen pois kun tykkään tuosta päivävoiteen kevyemmästä tunteesta paljon enemmän.

Asiaan liittymätön random picture toimistolta


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti