2015/01/02

Start of a New Year

Vuoden vaihde on yleensä tilinpäätösten aikaa. Kulunut vuosi, tai oikeastaan viimeiset kaksi ovat olleet aikamoista ylä- ja alamäkeä sekä ristiaallokkoa. Matkan varrelle on mahtunut esimerkiksi YT:t, firman sulkeminen ja uusi työpaikka.

Uuteen työhön kiinni pääseminen ottaa tietenkin aina oman aikansa mutta tällä kertaa tuntui että mennään jo tahattoman komiikan puolelle. Pomoni, aivan loistava tyyppi, päätti vaihtaa hommia ja tilalle tuli tilapäinen sijainen suoraan helvetistä. Reilun puolen vuoden aikana tiimin kokoonpano on myllääntynyt uusiksi ja läheisimmät työkaverit kyllästyneet menoon ja vaihtaneet maisemaa. Vaakakupissa on heilahdellut vuoroin ajaukset työpaikan vaihtamisesta ja tunnollisuus jäädä tukemaan lopputiimiä. Samalla tiellä edelleen.

Kesäreissu Tukholmaan

Vaikkakin kuulostaa niin kliseeltä niin tämä kaikki on myös auttanut oppimaan paljon itsestään. Toisaalta sitä on yllättänyt itsensä ja tietää olevansa äärimmäisen vahva ihminen eteen tulleiden haasteiden edessä. Mutta tätäkin tärkeämpi oppi on se että raja tulee vastaan jokaisella ja itseään pitää kuunnella ja oppia armeliaisuutta itseään kohtaan.

Tulevaisuudessa yritän olla entistä tarkempi sen suhteen että työkiireet tai muut murheet eivät vie liikaa aikaa omalta hyvinvoinnilta. Vapaa-aika ja muut henkireiät ovat äärimmäisen tärkeitä jotta oma hyvinvointi säilyy. Tilapäinen venyminen kun tuppaa olemaan äkkiä pysyvä olotila kun sille tielle lähtee. Vaikkei bloggaamiselle ole ollut aikaa on ollut hienoa palata vanhoihin blogijuttuihin ja päiväkirjoihin. Ja täysin kokonaan harrastus ei ole unohtunut, vaan kuvia tuli nappailtua varsinkin kesällä ja joitakin ladattua Instagramiinkin.

Kesä ja ballerinat - love!

Kuluneeseen vuoteen mahtuu myös paljon hienoja hetkiä. Vaikka työ on ollut yhtä myräkkää niin varsinkin resissusta kotiin palatessa on ollut useampi hetki jolloin on voinut tuijottaa hiljaa koneen ikkunasta ulos reissusta palatessa ja todeta että asiat on oikeasti todella hyvin kun ne asettaa oikeaan mittakaavaan. Ihana koti ja se että on itse päässyt elämässä tähän saakka ovat asioita joista kelpaa olla onnellinen ja ylpeä. Puhumattakaan siitä että on terve.

Vaikka en varsinaisia uuden vuoden lupauksia tehnytkään tulevana vuonna haastan itseäni tekemään asioita joista nautin. Ja vastapainona kaikelle arkiselle yksi niistä voi olla vaikka pinnallisemmista asioista blogiin kirjoittaminen.

Alkavalle vuodelle on myös toinen tavoite - tarkoitus olisi jatkaa järkeistystä tuota tavaran määrää. Vaatekaappia pitäisi muokata niin että vuoden lopussa on vähemmän vaatteita mutta mieluisempia. Korujen osalta tarkoitus olisi hankkiutua rihkamasta eroon ja keskittyä oman näköisen kokoelman keräämiseen. Kosmetiikasta puhumattakaan. Käsilaukkujen osalta jatketaan tutulla kaavalla, vuoden aikana saa ostaa hyvästä syystä itselleen yhden kalliimman laukun. Tarkoitus olisi ottaa joka viikolle yksi teko joka auttaa kohti päämäärää vähentää tavaran määrää. Ehkä tuota matkaa olisi myös hauska dokumentoida blogiin!

Työreissulla Köpikseen

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti