2015/01/04

A New Project to Keep Busy

Ideasta tekoihin! Muutama päivä sitten kirjoittelin tavoitteesta pistää vaatekaappia ruotuun. Koska tällaiset projektit tuppaavat jäämään itsellä puolitiehen (tai pikemminkin kariutuvat jo ensi metreillä) motivaation hiipuessa, ajattelin tällä kertaa luottaa siihen että ääneen lausutut tavoitteet on huomattavasti hankalampaa jättää kesken.

Haastetta mietittyäni muutaman yön yli ovat tavoitteet alkaneet hiljalleen selkiytymään seuraaviksi:
  1. Tarkoituksena on karsia vaatteiden, asusteiden ja kosmetiikan määrää
  2. Keskittyen määrän sijaan laatuun ja kestävyyteen
  3. Ei tekosyitä - kaikki ostokset (tai lahjat) lasketaan
  4. Ja jotta itsepetos olisi hankalampaa raportoin tilanteen kuukausitasolla

Miten vaatteet ja asusteet sopivat keskenään yhteen, millaisia yhdistelmiä saa aikaan?
Ovatko nämä tyyliäni?

Mikä on tämän harjoituksen tarkoitus? Varmaan jokainen on viettänyt aamulla tuskallisia hetkiä tuijotellen vaatekaappiin ja ihmetellen miksei täydestä vaatekaapista löydy mitään päällä pantavaa. Tai harmitellut puolen päivän jälkeen istumisen jäljiltä ryppyistä hametta. Säästellyt kaapin ylähyllyllä "motivaatiofarkkuja" jotka ovat vähintään puolitoista kokoa liian pienet. Vaatekaapin synneistä voisi kirjoittaa kokonaisen postauksen, mutta kun kokonaisuus on kaikin puolin järkevä elämästä tulee edes hieman helpompaa pukeutumisen osalta. Ja kosmetiikkaan pätee sama, sillä lisäyksellä että kyseessä on tuoretavara.

Vuoden edetessä loppua kohti on siis tavoitteena vaatekaappi josta löytyy oman tyylisiä, mieleisiä (oikean kokoisia!) vaatteita joista on helppo yhdistellä omaa silmää miellyttäviä kokonaisuuksia. Ennen kuin tähän päästään pitää tietenkin tiedostaa mikä on oma tyylini - millainen pukeutumistyyli miellyttää, minkä malliset vaatteet sopivat omalle vartalolle ja mikä olisi oma värimaailma. Näistä aiheista olisi tarkoitus kirjoitella tarkemmin. Tavoitteena vaikka yksi asia jokaista viikkoa kohden. Tästä se lähtee!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti