2016/08/08

HOLIDAY MODE OFF


Nyt olisi sitten lomat lusittu ja takana ensimmäinen työpäivä. Vaikka lomaa olikin se neljä viikkoa, joka tuntui pitkältä ajalta niin keskenhän ne vapaat tuntuivat tälläkin kertaa loppuvan. Aloitin arkeen palaamisen jo viikonloppuna hoitamalla asioita alta pois ja viettämällä viimeiset lomapäivät mökillä tekemättä mitään.

Perjantaina varasin kaikki mahdolliset "huollot", kuten kampaajan, ihonpuhdistuksen ja hieronnan. Vielä pitäisi varailla aika fyssarille mutta ennen sitä pitää käydä näyttämässä selkää lääkärille. Takana onkin ihanan pitkä jakso vailla suurempia ongelmia (*kop kop*). Kävin salilla jumppaamassa jalat kipeiksi ja nautin varmaankin viimeisestä hiljaisista ajoista salilla. Vuoden alun ruuhkien jälkene on ollut nautinto käydä salilla niin ettei paikalla ole kuin muutama muu ihminen.


Sain myös vihdoin aikaiseksi testata Barcelonasta ostamaani geelikynsisettiä. Perjantai-iltana korkkasin kylmän skumppapullon, laitoin telkkarista hömppäleffan pyörimään ja hemmottelin itseäni kynsihuollolla. Tein käsiin ranskalaisen manikyyrin ja varpaankynsiin simppelin ruskean lakkauksen ja tykkään näistä aika paljon. En tiedä miksi en ole näitä tehnyt useammin, geelikynnet pysyvät niin paljon pidempään siistinä kuin tavallinen lakkaus. Osasyy lienee lakan viheliäinen poistaminen... :/

Lisäharjoitus saattaa tulla tarpeeseen, huomasin tänään peukalon kynnen lakan jo hieman lohjenneen kun lakkailin kynsiä hieman yli, joka vähentää käyttöikää huomattavasti. Harmittaa vain, että ostin vain muutamia eri värejä tuohon settiin. Ostin kotikäyttöön tarkoitetun setin Sephorasta ja koska Suomessahan ei valitettavasti ole Sephoraa niin täytyy joko tehdä reissu jonnekin sellaiseen paikkaan jossa tuo on tai sitten pyytää kavereita tuomaan tai lähettämään lakkoja.Loppuun vielä kevennyksenä kuva jumppahetkestä siskon kanssa. Mietin tämän julkaisua pari kertaa (oikeasti ainakin sata!). Sisko on ammatiltaan urheiluohjaaja ja näytti tietenkin muutamia liikkeitä, jotka näyttivät hienoilta hänen tekemänä. Kokeilin tuollaista liikettä ekaa kertaa ja itsepäisenä tuota piti testata niin monta kertaa että sain edes jonkinmoisen asennon aikaan :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti