2016/08/09

BACK TO OFFICE OUTFITTämä kombo oli ehdottomasti suosikkini toimistopukeutumisessa keväällä. Innoissani vetäisin saman setin päälle lomalta palatessa vain todetakseni että kuuma tuli. Nahkatakki on vielä päiväsaikaan tarpeeton, tosin toimistolla nahkatakin korvasi musta jakku.

Mustavalkoinen miellyttää omaa silmää yksinkertaisuudellaan; pinkit huulet toimivat tarvittaessa väripilkkuna. Nappasin paidan keväällä heräteostoksena ja se on ollut todella ahkerasti käytössä koska malli on simppeli ja mukava ja helppo yhdistellä vaikka mihin. Paidasta onkin tullut yksi luottovaate niille aamuille kun vaatekriisi iskee.


Shirt - Zara | Jeans - 2nd Day
Jacket - Zara | Heels - Tata Italia
Bag - Saint Laurent

En voi sille mitään että nämä kuvat turhauttavat. Olen usein liikenteessä niin aikaisin ettei valoa riitä kunnon kuviin ja aikataulu harvemmin antaa myöden kuvailla parhaan valon aikaan. Kesällä on ollut ihanan valoisaa, mutta valo tuntuu hiipuvan päivä päivältä nopeammin. Pitäisi opetella kameran säätöjä kunnolla tai siirtyä kuvaamaan vain ulkona. Hyviä vinkkejä otetaan vastaan...

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti