2015/02/12

Minne päivät katoaa

Mietin pari päivää sitten myöhään kotiin palattuani mihin kaikki aika katoaa kun tuntuu ettei mitään ehdi tekemään. Vietin eilen kotitoimistopäivää ja mielenkiinnosta seurasin hieman mitä normipäivänä tulee tehtyä ja nappailin kuvia. eilen mitä kaikkea päivän aikana tulee tehtyä

7:45 Päivä alkoin normaalia myöhemmällä herätyksellä, etäpäivän etu on ettei tarvitse välittää jos on huono hiuspäivä tai kaapista ei löydy mitään päällepantavaa. Selailin kännykällä hetken verkossa ja pistin pyykkiä koneeseen pyörimään ja täytin tiskikoneen
8:30 Avasin läppärin ja aloin hoitaa sähköposteja. Söin samalla aamupalan. Ennen lounasta ohjelmaan kuului sähköposteja, paperitöitä, pari puhelua ja yksi live-kokous. Olin elätellyt toiveita että skippaan lounaan ja käyn vetäisemässä lenkin kun aurinko paistoi. Tämä oli kuitenkin turha toive, puhelin soi sen verran tiuhaan että nappailin lounaaksi edellispäivän kanaa puheluiden lomassa. Päivä jatkui samaa rataa muutamassa puhelinpalaverissa jonkin verran yli viiteen saakka. Ehdin jossain välissä tyhjentää astianpesukoneen, heitellä pyykit kuivuriin ja uudet tilalle pesuun.

17:45 Jumppakamat kasaan ja salille. Normin alkulämpän sijaan vetäisin pari kilsaa juoksumatolla kun oli tullut istuttua koko päivä. Sen jälkeen selkätreeni, johon kuului mm. maastavetoja ja kulmasoutuja tangolla, pari selkäliikettä ylätaljassa ja muutama ojentajaliike. Aikaa kului loppujen lopuksi puolitoista tuntia. 
19:45 Salin jälkeen pika-pyrähdys kauppaan. Kärryyn salaattiainekset jotka olivat päässeet loppumaan kotoa. Ja pari purkkia mantelimaitoa! Testasin tuota alkuvuodesta kertaalleen ja ainakin vielä tuo maistuu ihanan suklaiselle ja olen silloin tällöin ottanut lasillisen jälkkärin sijaan. Kun pääsin kotiin ruokakassi jäi hetkeksi keittiöön odottamaan purkamista kun jumituin täysin sohvalle. Katselin hetken Juttaa ja superdiettejä. Hetken hengähdyksen jälkeen ostokset jääkaappiin ja ruokaa laittamaan.


20:30 Koska kello oli jo sen verran reilusti tuli ruuan kansas mentyä melkolailla siitä missä aita on matalin. Possua, salaattia ja vihanneksia. Vaikka (teko)syy olisi mikä yritän pitää siitä kiinni että arkisin ruoka on terveellistä. Ei missään tapauksessa eineksiä, ja pitsaa tai muuta herkkua vain viikonloppuisin eikä silloinkaan joka viikko. Ainoa paheeni lienee sushi, joka ei olleksi ole pahimmasta päästä! :) Kello oli loppujen lopuksi vähän vaille kymmenen kun sain ruuan lautaselle. Söin, surffasin tunnin verran verkossa ja silmäilin sivusilmällä telkkaria. 00:00 Pehkuihin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti