2015/02/25

WEEK #8 - TIME TO TREAT YOURSELF

Viime viikon katsausta kirjoitellessa piti oikein kurkata kalenteriin ja miettiä mitä kiinnekohtia viikossa oli sillä arkipäivät tuntuvat livistäneen kokonaan johonkin. Toki viikkoon kuului muutama huomiota vienyt asia, kuten auton koeajoa ja tyttöjen viikonloppua, mutta silti: viime viikko oli ensimmäinen viikko jolloin en käyttänyt mitään tuotetta loppuun tai saanut vaatetta kiertoon, tosin en myöskään hankkinut ensimmäistäkään vaatetta tai kosmetiikkaa.

Ensimmäinen reaktio oli pettymys, en siis saanut aikaan mitään konkreettista. Pienen sulattelun jälkeen alkoi valokin pilkahdella. Olen siis käyttänyt vuoden alusta aktiivisesti purkinpohjia ja muita jämiä pois. Jossakin vaiheessa lienee luonnollista että aktiivisessa käytössä on muutama tuote, eivätkä ne toivottavasti kulu loppuun viikottaisella tahdilla. Ja kun olen selkeästi päättänyt käyttää olemassa olevaa kosmetiikkaa pois niin hetkittäiset heräteostokset ovat vähentyneet huomattavasti aiemmasti. Tietenkin joudun tunnustamaan että vaatekaapin perkaamisen kanssa olen pinnannut edelleenkin varsin lahjakkaasti.

Koska tämä viikko on viimeinen viikko vuoden kahdesta ensimmäisestä kuusta totesin saattaisi olla aika pienelle motivaatiobuustille. Eli luvan kanssa saa hankkia jotain mukavaa. Ja sitäkin suuremmalla syyllä kylppärin altaan viereen on pinottu muutama putelinjämä viimeisteltäväksi.

Tänä vuonna on tullut osteltua hieman meikkejä muutaman vaatteen lisäksi

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti