2015/02/16

Week #6 - Forgiving is Wisdom

No johan, huomasin että edellisen viikon tilanne oli kirjaamatta. Eli otetaan nyt alkuun yksi kerrallaan vanhempi viikko ensin. Tosin viimeiset kaksi viikkoa ovat menneet sen verran kiireessä matkustellessa, töiden ja urheilujen kanssa ettei pahemmin ollut tullut ostettua mitään. Toisaalta ei se kaappien siivouskaan ole edennyt.

Viikko kului Intiassa. Suurin osa ajasta meni toimistolla töiden parissa joten kiusauksiakaan ei pahemmin ollut.
...kulutin loppuun L'Occitanen käsirasvan
...kulutin loppuun yhden deodorantin (ja olin pulassa kun Intiasta ei niin vain löytynyt uutta tilalle)
...ostin minidödön joka oli odotuksia parempi

Käytiin viikolla useampana iltana ulkona syömässä, ja kertaalleen vierailtiin myös viinitilalle. Intialainen viini oli, no, erilainen makuelämys. Positiivista oli että viikon aikana ehdin urheilla suunnitelmien mukaan. Olin jopa yhtenä aamuna hotellin punttisalilla vähän yli kuusi jotta ennen toimistopäivää jumppailemaan.

Keskellä viikkoa huomasin että deodorantti jonka kuvittelin riittävän viikon reissulle veteli viimeisiään. Unohdin kauppakeskuksessa käydessä lähteä etsimään uutta joten kipitin yksikseni hotellin lähellä sijaitsevaan shopping malliin. Tiesin ennakkoon varautua ongelmiin, mutta ilmeisesti ainakin roll-on mallinen deodorantti on harvinaisempi ilmestys Intiassa. Loppu hyvin, kaikki hyvin - noin eurolla tarttui mukaan minikokoinen deo jolla loppureissu sujui oikein mallikkaasti ja hyvän tuoksuisena.

Viiniä ja palmuja...
“To forgive is wisdom, to forget is genius.” 
- Joyce Cary

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti