2015/02/18

Week #7 - Small Steps

Laiska bloggaaja jatkaa sinnittelyä ja yrittää pysyä omassa haasteessaan edes jotenkuten. Vuoden alun huumassa vaatekaapin kuriin laittaminen tuntui, ei nyt helpolta, mutta ei ylitsepääsemättömältäkään tehtävältä. Nyt kun työt, jumpat ja arki ovat täyttäneet kalenterin niin tuntuu kuin edessä olisi vähintään Mount Everestin kokoinen haaste.

Mutta takaisin vuoden seitsemänteen, helmikuun toiseen viikkoon. Kyseinen viikko oli ensimmäinen varsinainen paluu arkeen. Aiemmat viikot kuluivat reissatessa vapaa-ajalla tai työn puolesta. Olin asettanut toiveita sen suhteen että kun tämä "arki" koittaa niin pääsen oikeasti vaatekaapin kimppuun. Ja kilin kellit...

Kuluneen viikon saldo on varsin lyhyt
...Paul Mitchellin Extra Body -shampoo käytetty loppuun

Tuo Paul Mitchellin shampoo oli kyllä aikamoinen pettymys ja iso pullo tulikin käytetyä loppuun lähes pelkällä sisulla ja päättäväisyydellä. Oma tukkani on kyllä paksu, mutta hius on hyvin ohutta tai liukasta, joten tukka on yleensä viimeistään iltapäivällä aivan littana. Kuvittelin lukeneeni tuosta hyviä arvosteluita, mutta ei ainakaan itsellä toiminut. Shampoo ei lisännyt volyymia hiuksiin normaalia Tigiä enempää, mutta tukka tuntui likaiselta jo pesua seuraavana päivänä. Varsinkin jos tukkaan lisäsi muotoilutuotteita (edes lämpösuojaa) tunne oli entistäkin pahempi.

Vaikka kosmetiikkaa on tarkoituksella tullut käytettyä tuote kerrallaan ei vaatepuolen projekti ole edennyt oikeastaan lainkaan. Otin viikolla muutamat kuvat vaatteista joita olin ajatellut tuupata Facebook-kirpparille mutta ne jäivät odottelemaan julkaisua. Jos tämän viikon taski olisi se että saan ainakin 5 juttua sinne myyntiin. Ei pitäisi olla mahdoton tavoite.

Kukkia ei lasketa haasteeseen mukaan, niitä saa ostella vapaasti! :)

"A journey of a thousand miles begins with a single step."
- Lao-tzu

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti