2016/02/11

CATCHING SOME RAYS


Aina kaikki ei mene niin kuin suunnittelee. Reissun kohokohdan piti olla sunnuntai jolle oli jo suunnitelmatkin valmiina; toipua reissaamisesta ja aikaerosta istuen uima-altaan reunalla kylmän oluen kanssa, nauttia hieronta hotellilla ja käydä sen jälkeen hyvissä ajoin nukkumaan. Kuitenkin toisin kävi.

Suomen pään koneen jäätymisestä johtuen päästiin matkaan sen verran myöhässä että missattiin jatkolento vaikka vaihtoaikaa oli kaksi tuntia. Uima-altaan sijaan päästiin istumaan taistelun jälkeen kentän "loungeen" jossa kaiken muun mukavan lisäksi juoksi epämääräisiä ötököitä. Lentoyhtiölle on lähtenyt hieman palautetta

Missatun sunnuntain takia on täytynyt yrittää nauttia auringon lämmittävistä säteistä silloin kun mahdollista. Koska päivät ovat olleet täynnä ohjelmia on se ollut lähinnä työpäivän aikana toimistokampuksella. Kaikki mahdollinen ilo on kuitenkin otettu keleistä irti, ulkona on päivisin yli 30 astetta ja aurinko on paistanut joka päivä. Muutaman tunnin päästä pitää startata kentälle ja kotia kohti!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti