2016/02/06

KYLMÄSTÄ LÄMPIMÄÄN


Hetken kuluttua pitäisi nousta koneeseen ja lähteä viikon työreissulle helteisiin tunnelmiin. Viikko on hujahtanut hetkessä reissujärjestelyissä, kuten pyykkäyksen ja pesulakäyntien merkeissä, hoitaessa tulevan viikon hommia ennakkoon ja muuten vain valmistautuessa esityksiin ja muuhun ohjelmaan.

Ei ollut suuri yllätys että pakkaaminen jäi vasta lähtöpäivään. Lumisen maiseman vallitessa oli hetkellisesti mietittävä tarkemmin mitä vaatteita kaivaa kaapista hellekelejä varten. Varsinkin toimistoon sopivampaa pukeutumista silmällä pitäen!Onneksi reissuja on tullut vedettyä sen verran että pakkaaminen menee tutulla rutiinilla. Tietty perussetti vaatteita toimistolle, jumppakamat sekä kosmetiikat, hiustenhoitotuotteet ja lääkkeet. Ja jotain sopivaa altaan reunalle ja vapaa-ajaksi jos sattuu käymään niin hyvä tuuri, että tiukasta ohjelmasta huolimatta vapaata aikaa ehtii viettämään :)

Ainakin kosmetiikasta on tullut kerättyä toimiva arsenaali matkoja silmällä pitäen. Erilaisia minikokoisia purkkeja ja puteleja löytyy niin että parin päivän reissusta selviää helposti pelkillä käsimatkatavaroilla. Tästä tulikin mieleen, että mielessäni on ollut jo pidempään toteuttaa muutama idea erilaisista reissaamiseen liittyvistä postauksista!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti