2016/01/14

RANDOM // LATELY

Viimeisen viikon pakkanen ja lumituisku on ollut ihana syy hautatua kotiin peiton alle odottamaan kevättä. Valitettavasti työt häiritsevät sen verran ettei netti-TV:n sarjamaratoneja ole voinut nauttia kokopäiväisesti. Työpäivät ovat kuitenkin olleet etäpäiviä ohjelman sen salliessa.

Pukeutuminen on ollut oma haasteensa, tai oikeastaan mallia eskimo pakkasen paukutellessa yli 20 astetta miinuksen puolella. Työmatkoja on tullut taitettua toppahousuissa. Ajokeli on ollut kamala kun aamulla tiet ovat olleet auraamatta lumituiskun jälkeen. Olen ollut äärimmäisen iloinen tämän viikon laina-autosta, joka lämpiää kunnolla ja kulkee nelivedolla.

Tällä viikolla tuli heitettyä myös tämän vuoden ensimmäinen työreissu Ruotsiin. Ihme kyllä lennot lähtivät ajallaan kaikesta lumesta ja pakkasesta huolimatta. Olo alkaa olemaan vähintäänkin mökkihöperö kun kotoa ei ole tullut pahemmin poistuttua työpaikan lisäksi muualle. Tulevina päivinä täytyy tsempata tämän suhteen, ikävystytän jo itseänikin neljän seinän sisällä!


The recent weather has been an excellent excuse to stay inside and just relax and do nothing. Outside the remote work days it has been a challenge to figure out what to wear outside when it's below minus 20 degrees. Driving conditions have been exiting at least when it has been 30 centimeter of snow when you leave to work. 

This week I had the year's first business trip to Sweden, where the flights were surpricingly on time regardless the snow and freezing conditions. Even though staying at home in your pj's in nice, I'll aim to activate myself a bit in coming days. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti