2016/01/28

3 x MOISTURE FAVORITE

Viimeistään nyt pakkasten alettua ihoni muistuttaa aika-ajoin lähinnä kuivakkaa korppua. En tiedä onko kyse pelkästä kuivasti sisäilmasta vai onko iälläkin oma vaikutuksensa asiaan, mutta toistaiseksi tuntuu että päivästä selviämiseen tarvitsee jos jonkinnäköistä rasvaa ja voidetta. Seuraavat kolme suosikkia ovat kulkeneet pakkaspäivien ajan kutakuinkin jota päivä käsilaukussa ja ovat olleet ahkerassa käytössä.


1. Viktoria’s Secret Warm Cashmere Ultimate Handcream
Viktoria’s Secretin käsirasva oli vähintäänkin yllätys. Ostin syksyllä tuoksupaketin jonka mukana tuli myös tämä käsirasva. Rasva jäi laatikkoon odottelemaan, olin jotenkin ajatellut että tämä olisi voimakkaalle haiseva liru, joka ei kosteuta loppujen lopuksi lainkaan. Nappasin tämän käyttöön pakkasten alettua ja samalla huomasin yllätyin positiivisesti lukiessani tämä sisältävän karitevoita (shea butter), joka on omasta mielestäni yksi miellyttävimmistä rasvoista. Käsivoide levittyy ihanasti ja tuoksuu hyvin miedolle. Ja mikä parasta, voide imeytyy hetkessä joten ei tarvitse pelätä lähmätassuja jotka tahmaavat joka paikan rasvalla.

2. Carmexin huulirasva
Tämä tarttui mukaan joululahjaostoksilla kun olin unohtanut huulirasvan kotiin. Carmexin huulirasvasta tuli kertaheitolla yksi suosikeista ja Google tiesi kertoa tuon olevankin oikea klassikkotuote. Enkä tätä ihmettele, voide tuntuu samaan aikaan mukavan mentoliselta, että pehmeän kosteuttavalta. Todellinen aarre rohtuneille huulille.


3. Basan peurusvoide
Tästä tuubista ei saa kaunista tekemälläkään mutta sisältö on sitäkin tehokkaampaa. Valitettavasti Basanin voiteen valmistus on lopetettu mutta tämä on ollut todella tehokas voide vaikka mihin. Olen käyttänyt tätä naamiona kasvojen iholle, säärien kostettamiseen sekä tehohoitona kuiville käsille ja jalkapohjille. Monikäyttöinen rasva joka tuntuu kosteuttavan todella hyvin. Harmi vain että tämä on lopetettu, pitäisi keksiä joku vastaava tilalle.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti