2015/06/07

TEKEMÄTTÖMIÄ ASIOITA

Kun viikko on kulunut matkustellessa, ulkona illallistaessa ja konsertissa nautiskellen on arkeen paluu kaksi verroin tylsempää. Vaikka reissaamisen suurin hohto on jo vähentynyt on kotoa poissa olemisessa se hyvä puoli ettei matkalla näe kotona odottavia tiskejä, pyykkivuorta tai nurkissa vaanivia pölykoiria. Ja jos oikein mielikuvitusta käyttää niin lenkit voi korvata shoppailumaratonilla.

Tänään pitäisi kuitenkin malttaa palata arkeen ja käydä tiskien, pyykkien ja muun siivon kimppuun. Käydä kaupassa ja täyttää jääkaappi. Pestä auto ja terassi, ja vaikka ikkunoista vielä näkee läpi niin pesun tarpeessa nekin olisivat. Käydä salilla ja lenkillä. Järjestellä meikit uusiin hankittuihin laatikostoihin. Hankkiutua eroon kierrätykseen valikoiduista vaatteista. Ja levätä ennen seuraavaa työviikkoa. :)

Vaikka työsarkaa on paljon niin kantapään kautta on tullut opittua että paloissa se elefanttikin syödään. Eli tavoitteeksi ei kuitenkaan kannata ottaa että koko työlista on kerralla tehty tyhjäksi, vaan että asioita tapahtuu tasaiseen tahtiin ja ennen kaikkea, lista pysyy tasaisen lyhyenä eikä ainakaan kasva.

Seuraavaksi salille ja kauppaan. Jos kelit jatkuvat aurinkoisena niin illalla voisi siirtyä pihalle kuuraamaan terassia. Ihanaa sunnuntaita kaikille!

Matkustelua kevyessä yläpilvessä

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti