2015/04/22

SPRING FLORALS

Päivät ovat olleet jo ihanan keväisiä ja parina viime päivänä nahkatakin on jo uskaltanut vaihtaa liiviinkin. Kesä tulee vääjäämättä ja sitä myötä mieli himoaa vaaleampia ja kevyämpiä vaatteita. Kummasti pitkän syksyn ja talven aikana vannon että ostan jatkossani vaatekaappiini vain mustaa, mustaa ja mustaa mutta kevään tullen hullaannun valkoisesta, pinkistä ja purppurasta - väreistä!

Jokunen päivä sitten asioita tuli juostua jo oikein keväisessä kukkakuosissa. Kaapista löytyi loppukesän aleista ostettu laukku joka on jäänyt olemattomalle käytölle odotellessaan kesää ja joka sopi kuosin kukkien sävyyn just eikä melkein!

Vielä olisi muutama työpäivä rutistusta jäljellä jonka jälkeen saa luvalla vaihtaa vapaalle muutamaksi päiväksi. Syytäkin on, nimimerkillä tänään etäpäivää kotoa yli 10 tuntia putkeen ja taitaa olla viime päivien aikana sieltä lyhyemmästä päästä. Tarkoitus olisi suunnata muutaman päivän pikapyrähdykselle rentoutumaan ja oikein luvan kanssa shoppaamaan, katsotaan mitä tästäkin tulee!


shirt - Global | jeans - Asos | clutch - Gigi New York

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti