2015/04/07

PÄÄSIÄINEN

Pääsiäinen on takana ja oli todella mukava ottaa pieni breikki töistä ja kiireestä, tekemättä mitään erityistä. Normaalia pidempään viikonloppuun kuului urheilua, ulkoilua ja saunomista, herkuttelua ja peli-iltoja sekä ulkoilua myös iltaelämän merkeissä.

Vauhtia pääsiäiseen toivat lainahauvat jotka sattuivat kaipaamaan hoitopaikkaa samaan aikaan pääsiäisen pyhien yli. Vaikka ilmat eivät suosineetkaan kaiken aikaa oli kaksi yli-innokasta energiapakkausta erinomainen syys raahata itsensä ulos ja lenkille.

Lokit olivat saapuneet lenkkipolun varrelle. Yksi intoutui oikein poseeraamaan huvittavissa asennoissa.


Sunnuntaina syötiin illlallinen pitkän kaavan mukaan alku- ja jälkiruokineen. Päätettiin ex-tempore suunnata katsomaan Hemme Beastia keskustaan ja korkattiin jälkkärin kanssa pullollinen kuplia. Ostettiin joku aika takaperin reissusta muutama pullo Laurent-Perrierin puolikuivaa shamppanjaa ja tuo on osoittautunut hieman makeampana oikein sopivaksi kaveriksi jälkiruualle. 

Kamera sai pääsiäisen ajan olla rauhassa, saldona on lähinnä hauvakuvia kännykässä. Tuli kyllä useampaan otteeseen naurettua näille kahdelle ylivilkaalle toopelle jotka näkivät toisiaan pitkästä aikaa. Aikamoisia stressinpoistopakkauksia touhuissaan!Hei mä poseeraan!
Mun mielenkiinto lopahti jo...

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti