2015/03/02

WEEK #9 - JOURNEY CONTINUES

Jälleen yksi viikko takana! Ja vaikka tällä viikolla on luvan kanssa hieman shoppailtu niin tarkoitus on jatkaa harkitsevaa linjaa jatkossakin.

Kuluneen viikon aikana
...myin yhden käyttämättömän hameen
...käytin loppuun Louis Widmerin kuorintavoiteen

Laitoin muutaman vaatteen FB-kirppikselle ja molemmat menivät lähes samantien, tosin olivat käyttämättömiä ja laput kiinni joten toivottavasti hyvä kauppa jollekin muulle. Toinen odottelee vielä noutoaan ensi viikolle. Pitäisi ottaa tavoite lykätä vaikka kaksi vaatetta per viikko myyntiin niin tuollakin tahdolla saisi jo ihan mukavasti liikettä vaatekaapista ulos.

Kulutin loppuun myös Louis Widmerin kuorintavoiteen. Kuorivan vaikutuksen lisäksi tuo oli kosteuttava ja sopi siksi hyvin kuivalle herkälle iholleni. Tuo oli mielestäni hyvä tuote, kunnes viimeisiä jämiä sormissa pyöritellessä tajusin epäillä olisiko tuossakin muovirakeita. Putelin tuoteseloste ei antanut aiheesta osviittaa, mutta googlettelemalla selvisi että tuo sisältää polyetyleenirakeita, eli muovia! Ostin tuon jo ennen kun ensimmäistä kertaa luin monessa kuorivassa tuottessa käytettävän mikrokokoisia muovirakeita ja niiden haitoista ympäristölle. Tilalle jotain muuta siis.

Väriä viikkoon kun ulkona on ollut niin tasaisen harmaata

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti