2016/07/15

SADEPÄIVÄN HARMAAT FIILIKSET


Tänään on ollut harmaa ja sateinen päivä. Niin ulkona kuin fiiliksissä. En tiedä onko syynä keli, loman keskeytyminen työasioiden takia vai joku muu. Tänään tuntuu kuitenkin siltä että kaikki on vastahankaan ja mikään ei mene niin sanotusti putkeen. Olen lukinnut itseni pihalle ja noutunut joutamaan vara-avaimet pidemmän matkan päästä. Spotifykin tuntuu soittavan vain alavireistä musiikkia...

Aamulla heräsin herätyskelloon koska eilen illalla soitettiin töistä pikapalaveriin aamuksi. Aikainen herätys ja työhommat oli sinällään ihan ok koska ulkona satoi kaatamalla vettä ja ukkosti, joten suunnitelluista pihahommista ei tullut mitään. Sen sijaan se jäi jurppimaan kun yksi työkaveri totesi palaverin loppuun että jos viitsisin katsella ensi viikolla meilejä jos hänellä on kysymyksiä, siis seriously? Menköön kulttuurierojen piikkiin mutta en varmasti ala lomalla pälyilemään työmeilejä varmuuden vuoksi. Edes lähetin visiitti ja uuden käsilaukun saapuminen ei piristänyt, sillä uuden Saint Laurentin laukun metalliosat olivat ihan tuhriintuneen näköiset, ja tämä oli jo toinen kappale!


Iltapäivällä lähdin salille purkamaan turhautumista. Normaalisti olisin vetänyt kiukutukseen rankemman treenin kovalla sykkeellä, kuten jalat tai selän, ja nauttinut treeninjälkeisestä endorfiinihumalasta. Olin kuitenkin ehtinyt tehdä tälle viikolle jo molemmat joten jäljellä oli vain niitä tylsempiä lihasryhmiä. Totesinkin että lienee turvallisempaa omistaa tämä päivä kehon ja mielen huollolle.

Salitreeni oli tällä kertaa kevyempi ja rullailin pilatesrullalla lihaksia ja selkää auki. Suunnittelin samalla kauppareissua ja illan herkkuja. Salin jälkeen päätin kurvata kauppaan, kunhan ensin hakisin kauppakassit kotoa. Kiireessä paahdoin kotiovesta ulos, vain huomatakseni että jätin kotiavaimet sisään! Vara-avain ei tietenkään ollut lähelläkään vaan sain lähteä salikamoissa hakemaan avaimia keskustasta.Kaikkien näiden kommelluksien jälkeen sain hetki sitten thaimaalaisen kanakeiton valmiiksi ja olen valmiina käpertymään loppuillaksi sohvan nurkkaan. Keitto on lohturuokaa parhaimmillaan ja tarkoitus onkin syödä maha pinkeäksi ja valita Viaplaylta jokin uusi sarja katsottavaksi ja vetää sarjamaratonia kunnes väsy iskee.

Ei muuta kuin hyvää yötä täältä sohvan nurkasta ja parempaa huomista kaikille!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti