2016/07/14

HELLEPÄIVÄN MELONI-VADELMAJUOMA


Eilen illalla sain jostain syystä päähäni että vesimeloni ja minttu voisivat olla raikas yhdistelmä hellepäivän juomaan. Tänään ei muuta kuin kaupasta hakemaan vesimeloni ja testailemaan. Päivästä tuli sopivasti ihanan helteinen ja juoma onnistui pienen säätämisen jälkeen niin hyvin että piti tulla saman tien jakamaan resepti ja merkkaamaan ohje itselle talteen.

Vesimeloni itsessään oli niin hennon makuinen että päädyin lisäämään mukaan myös vadelmia pakkasesta ja tämä yhdistelmä toimi mintun kanssa niin että lopputulos oli aivan taivaallisen raikas! Meloni on niin mehukasta ettei tähän juomaan tarvitse lisätä yhtään enempää nestettä.Viilentävä meloni-vadelmajuoma (2 annosta)
4-5 palaa vesimelonia
½-1 dl vadelmia
minttua
inkivääriä
jääpaloja

Leikkaa melonista reiluhkoja viipaleita, itse käytin neljä viipaletta yhteen isoon lasilliseen. Heitä melonit blenderiin ja kuori mukaan pieni pala inkivääriä. Inkiväärin kanssa kannattaa olla varovainen ettei se peitä melonin hentoa makua alleen. Itse käytin noin sentti kertaa sentti kokoisen, ohuehkon siivun. Lisää mukaan reilu kourallinen vadelmia ja makusi mukaan, noin pari, kolme oksaa minttua. Surruuta jääpalojen kanssa tasaiseksi juomaksi, kaada lasiin, koristele ja nauti auringossa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti