2016/06/27

ILMIANNA SNAPPAAJA!

Olen kouluttunut Snapchatiin ja niinpä haluaisin haastaa porukkaa sieltä ruudun toiselta puolelta ilmiantamaan hyviä snappaajia seurattavaksi!

Joskus taannoin koukutumiseni Instagramiin oli sitä luokkaa että olen tietoisesti jättänyt Snapchatin asentamatta. Insta on kuitenkin muuttunu viimeaikoina ja siksi oma kiinnostukseni on laimentunut lähes nollalukemiin. Tuntuu että fiidi on nykyisin täynnä stailattuja kuvia tai pelkkää tuotesijoittelua. Niinpä joku aika sitten ladattuani Snapchatin puhelimeeni koukutuin sen hieman aidompaan sisältöön ja nyt onkin pula mielenkiintoisista seurattavista. Omat snappailut ovat olleet tähän saakka harjoittelua, mutta alan pikkuhiljaa päästä jutun juonesta kiinni!


Mieluisimmat seurattavien aiheet pyörivät arjessa - työjuttuja, vapaa-aikaa jne, ehkä hieman ruoka- tai pihajuttuja sekä sisustusta. Pitkälti siis aiheita jotka ovat ajankohtaisia myös omassa arjessa. Vähemmän kiinnostavia snappaajia ovat sellaiset jotka keskittyvät turhan paljon pelkkää bilettämiseen tai muuta vastaavaa.

Mutta kuulisin mielelläni jos siellä on joku aktiivisesti snappailija tai jos joku haluaa ilmiantaa omia suosikkejaan! 

Kuvat ovat omia snappeja kuluneen viikon ajalta, koukuttavaa puuhaa etten sanoisi!

2 kommenttia :

 1. Kivoja kuvia sulla.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavasta kommentista!

   Kävin ihailemassa blogiasi, ihania juttuja ja vaikuttavia puutarhakuvia! Oikein harmittaa etten ole ehtinyt tänä vuonna panostaa oman pihan laittoon kuten aiempina vuosina.

   Poista