2016/06/19

BAD, BAD BLOGGER

Elämään mahtuu ylämäkiä ja alamäkiä. Viimeiset pari kuukautta ovat olleet yhtä vuoristorataa, ja vaikka kirjoittaminen on ollut ajatuksissa se ei ole tuntunut tärkeältä tai oleelliselta. Vaikka blogi on ollut hiljainen niin elämä ei todellakaan ole ollut.


Valitettavasti mukaan on mahtunut myös vastoinkäymisiä, jotka tuntuvat kaikki osuvan samaan ajankohtaan. Pitkään jatkunut stressi on alkanut aiheuttaa myös fyysisiä oireita, viimeiset viikot niskat ovat olleet niin jumissa että heräilen öisin kipuihin. Mutta kolikolla on aina kaksi puolta - Vastatuulesta huolimatta olen viimeisen parin kuukauden aikana reissannut lukuisia kertoja, nähnyt parikin uutta maata, syönyt ja juonut, juhlinut ja nauttinut. Paremman vaatekaapin rakentaminen on jatkunut ja aina toisinaan päälle on eksynyt vaatteita, joista on muodostunut uusia luottoasuja.

Murheiden painaessa mieltä on "hömpän" kirjoittaminen tuntunut toissijaiselta. Vaikka alunperin tarkoitus onkin ollut pitää blogi kevyempien asioiden paikkana, pakopaikkana arjesta niin silti kirjoittaminen on tuntunut kornilta. Ja silti, kaikesta huolimatta olen tuntenut ajoittain huonoa omaatuntoa siitä että täällä on kaikki ollut retuperällä. Olen tuntenut olevani huono blogaaja kun aika ja energia ei ole riittänyt. Yksi syy on se, että olen usein nauttinut siitä kun olen voinut palata vanhojen kuvien ja muistojen pariin. Vaikka blogin puolella ei yksityiselämä valotukaan niin paljon, mutta usein mukana on kuvia joihin liittyy vahvoja, positiivisia muistoja. Siksi on harmittanut kun kamera on kotona ja kuvat pölyttymävät kovalevyllä.


Niinpä lienee taas aika höllentää pipoa ja lakata tuntemasta huonoa omaatuntoa. Kirjoittelun on tarkoitus olla mukava harrastus, ei pakkopullaa. Katsotaan miten tilanne kehittyy, ja jos ei kehity niin sitten niin ei ole tarkoitettu. Lomatkin ovat onneksi kohta edessä, joten lienee oikea aika keskittyä rentoutumiseen ja itsensä hemmotteluun. Elämä ei aina ole pelkkää ruusuilla tanssimista, mutta eteenpäin mennään, päivä kerrallaan!

"One of the hardest decisions you'll ever face in life is choosing whether you walk away of try harder"

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti