2015/05/24

WEEK #20 - KIRSIKAT KUKKII

Viikko alkoi vähemmän loistavissa merkeissä läppärin sanoessa sopparin irti maanantain aluksi. Kone lähti huoltoon jossa tiedostot saatiin onneksi talteen mutta kalua siitä ei enää valitettavasti tule. Eli seuraavaksi pitäisi osata päättää millainen seuraava kone on.

Koneetta ja kuvitta ei ole paljon ollut blogiin kirjoitettavaa, mutta ohessa viime viikon tapahtumat kaappien siivousprojektissa. Kuvailin äitienpäivänä vaatteita nettikirpparille eteisen vaatehuoneen siivouksen yhteydessä. Osa menikin onneksi kaupaksi jo nopeasti, osa odottaa vielä ostajiaan. Vielä isompi pino odottaisi kuvausta, ja ja...

Muutoin viikko kului varsin keveissä merkeissä. Urheilut jäivät vähemmälle ja työkiireiden hellitettyä on palautumisviikko tullut tarpeeseen. Toisenlaista ulkoilua tuli kylläkin harrastattua, perjantaina tuli käytyä skumpalla ja ulkona syömässä . Sunnuntaina taas tuli käytyä ihastelemassa kirsikankukkien loistoa ja sen jälkeen syömässä ja leffassa. Tämän jälkeen uudella puhdilla tuleviin viikkoihin! :)

Kuluneen viikon aikana
...myin neljä huivia nettikirpparilla
...myin yhdet hieman liian pienet ballerinat
...annoin eteenpäin viidet käyttämättä jääneet rintsikat

Kirsikkapuiden kukintaa sunnuntailta

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti